Halsband D.A.P.

Äntligen är Saga tillbaka :)


Läste en artikel i Arbetarbladet i måndags på jobbet, dem hade skrivet lite tips om vad man kunde göra för att hjälpa skotträdda hundar på nyårsafton. Bl.a. kom tipset upp om feromoner, finns i spray, väggkontakt eller halsband. För bäst effekt så ska man helst kombinera dem olika alternativen men jag valde att gå på halsbandet först. Och jag lovar så fort hon fick på sig halsbandet blev hon gamla goa Saga igen!!!

Så glad, hon har ju varit rädd nu i en längre period och senaste veckan så har hon var livrädd. Hon hyperventilerar, låter ingen sova utan puttar på en tills man vaknar och är uppe med henne, tassar fram och tillbaka, kan inte sitta still och skakar såklart. När man försökt gått ut med henne så har hon krypit fram på vägarna. Tyckt så synd om henne.
Det som först utlöste hennes rädsla var ju nyårsafton förra året, sedan dess så gör alla påminnande ljud henne helt förskräckt.

Halsbandet verkar ha god effekt på ögonstenen, men vi får se hur det går imorgon. *håller tummarna*

Kommentarer
Postat av: Catta

Hej Madde ! Vad skönt att det verkar funka !! Hoppas du får en bra Nyårsafton med vovvarna !! Hälsningar från Catta

2008-12-31 @ 08:06:13
Postat av: C a m i l l a

Å, det verkar ju lovande!!! Hoppas det hjälper! Det har låtit jättejobbigt för dig nu ett tag, med nattvaken och nervös hund.

Hoppas ni får ett mysigt nyår och så ses vi nästa år!

Kram!

2008-12-31 @ 17:07:01
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0