Snart börjar ett nytt år..

Sitter nere i källan i mitt gamla rum med Saga och Bella. Många har börjat smällt smällare och skjuta fyrverkerier, Saga har äntligen lugnat sig. Ett tag hyperventilerade hon igen, tycker så synd om henne. Passat henne hela dagen så nu e jag riktigt trött. Var nere på sjön tidigare idag med syskon och pappa och doggsen såklart!!

Annars så börjar nästa år med jobb, haha. Tänkte åka in och jobba imån istället för fredag, har ändå inget för mig. Funderar på att sova nu, orkar inte vänta på att klockan ska slå 24:00. Jag orkar inte bry mig i år, känns som en helt vanlig dag.

Nästa år har jag stora förväntningar på, hoppas det blir ett givande år. Man får se hur allt blir, vart man är och vad man gör?? Många frågor och inga svar!!

Tack 2008, mindre bra år än vad man trott. Välkommen 2009, vi får se vad du har att erbjuda??!!

Halsband D.A.P.

Äntligen är Saga tillbaka :)


Läste en artikel i Arbetarbladet i måndags på jobbet, dem hade skrivet lite tips om vad man kunde göra för att hjälpa skotträdda hundar på nyårsafton. Bl.a. kom tipset upp om feromoner, finns i spray, väggkontakt eller halsband. För bäst effekt så ska man helst kombinera dem olika alternativen men jag valde att gå på halsbandet först. Och jag lovar så fort hon fick på sig halsbandet blev hon gamla goa Saga igen!!!

Så glad, hon har ju varit rädd nu i en längre period och senaste veckan så har hon var livrädd. Hon hyperventilerar, låter ingen sova utan puttar på en tills man vaknar och är uppe med henne, tassar fram och tillbaka, kan inte sitta still och skakar såklart. När man försökt gått ut med henne så har hon krypit fram på vägarna. Tyckt så synd om henne.
Det som först utlöste hennes rädsla var ju nyårsafton förra året, sedan dess så gör alla påminnande ljud henne helt förskräckt.

Halsbandet verkar ha god effekt på ögonstenen, men vi får se hur det går imorgon. *håller tummarna*

Bra bok utläst...

Två och en halvtimme tog det för mig att logga in på min blogg, under dessa minuter har jag försökt med alla möjliga kombinationer haha!!! Trodde min blogg var förlorad :(
Men tillslut loggades jag äntligen in, YES!!

Jobbat idag, blir två dagar till nästa vecka. Känns bra, lite extra pengar för en gångs skull. Igår var det julafton oxå, ärligt så känns det skönt att det är överstökat, ett helt år kvar tills nästa år. På fikapausen satt vi och tjatade om detta, i stort så är alla glad att det är färdigt med allt vad julen innebär.
Läste ut en grymt bra bok nu ikväll med "Confession of a shopaholic" såå bra. (Finns på svenska oxå) Rekommenderar verkligen att läsa hela serien, ser fram emot nästa bok men den ligger på hyllan i Jönköping så jag får vänta tills jag drar mej hemmåt.




Engelska böcker är något jag föredrar, mycket roligare att läsa. Sen förbättras engelska med, är ju ett plus. Imorgon är det fredag, veckan går fort. Ska ta de lungt, sova ut. Inte ställa väckarklockan på 5:20 ska bli väldigt skönt. Men jag tror doggsen kommer väcka en runt 8, men sen kan man bara krypa ner i sängen igen haha!!

5 månader kvar på utbildningen sen är jag färdigutbildad vårdadministratör. Känns konstigt, just nu vet jag inte hur det kommer bli sen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Frågan är bara vad jag vill bli???
Inte en lätt fråga....

Kanske tar ett år off med vidare studierna, jobbar? packar resväskan?

Imån bär det av..



Imån är det dags att ta tåget till Sandviken, känns mysko på något sätt. För det första så är det ingen julstämning what so ever, sen känns det bara konstigt att åka tillbaks. Jag ska jobba lite med på akuten så det känns kul o få träffa jobbakompisarna igen.

Väskan är nu färdigpackad, nästan färdig iaf. Hatar o packa, så jobbigt att avgöra vad man borde ta med sig och inte. Man glömmer oftast något eller så ångrar man sig sen att man inte tog med sig just den saken. Inhandlade julklappen till systeryster Linn med idag, trots all julbelysning så är det svårt att få någon julkänsla när det är grått, mörkt och regnar haha!! Men folk shoppar julklappar ändå!!

Hade engelska exam idag, tror det gick bra. Känns skönt nu, för nu är det bara 5 månader kvar på hela utbildningen. Ska bli så skönt när det är slut. Två år gick ändå fort, vidare studier  i höst. Känns som man inte riktigt är redo att stanna här utan jag vill utvecklas och utbilda mig mer.

Hittade ett hösttäcke till snygga Bella idag, runt 100-lappen dessutom, plus i kanten. Jätte gulligt, hon blev jätte glad. Jag vet att det kanske låter konstigt men Bella är verkligen en hund som älsklar kläder, hon hoppar och skuttar när man visar henne något som hon ska ha på sig och kastar sig nästan sig in i klädesplagget. Hon är så sööt hahaha!! Hon ligger och sover i mitt knä nu, knähund kan man lungt säga.
Nu ska jag ta en dusch, fixa håret och gå o sova. Helt seg känner jag.

Måste bara nämna att Saga är en rolig figur, hon tycker det är så roligt när posten kommer och hon hatar räkningar. Hon skakar, biter och äter upp dem!!! Idag trilla hyran ner och den är nu helt mördbultad hahaha, Saga är en grym hund. Jag hatar räkningar jag med. Bra jobbat Saga, duktig hund!!!

Jag har faktiskt bakat i år!!!


Mina ögonstenar

Guldklimparna som lyser upp vardagen..




RSS 2.0