Nytt, tufft men sååå roligt..



Igår prövade jag för första gången Powerplate, intro var på 30-45 min men man tränar egentligen bara 10-15 minuter och helst 2-3 ggr i veckan med 48 timmar däremellan. Fy fan vad roligt det var, vissa övningar var sjukt jobbiga haha. Till er alla som inte har provat på Powerplate än måste ja bara säga, Gör det!! Så roligt. Det var inte lätt att gå ner för trappor sen haha!! Ryggövningarna som gjordes känner jag verkligen av idag. Fick sån engergi efteråt igår av o träna så lite så nu blir det träning på schemat framöver; Poweplate, gym- och gympakort på Friskis och promenader med min nya stegräknare. Jag hoppas bara man har möjlighet att få in det i det dagliga schemat haha!! Ska väl gå till en viss del.

Just nu rullar tvättmaskinerna i tvättstugan, äntligen, har inte tvättat på 2 veckor nu, någon dum mupp till granne tog ju min tvättid sist. Så jag är jätte glad över att få tvätta nu, spelar ingen roll att man klev upp till 07:00 vovven Saga väckte mig ändå vid kvart i 7 för morgonpromenaden. 

Nu blir det plugg hela dagen, LIA-rapport ska skrivas, engelska läxa ska göras, egentligen franska och spanska med (men böckerna har ja inte fått än) och även borde man nog göra lite övningar i kodningen. Vi har ju börjat med kodningskursen nu, det är omkring 50 000 koder vi arbetar med. Pust, kan säga att jag var jäkligt trött igår. 

Godmorgon alla morgonpigga!!! 

Snart slut på hösten


En höstbild från igår.



Vi har fått världens bästa engelska lärare haha, hon är så rolig. Kommer ifrån Storbritannien, hon har en sån humor  och hittills har lektionerna varit intressanta. Känns skoj!! Imorgonon börjar kodningskursen, känns inte lika roligt. Men jag lovar att jag inte ska förska ha en sådan negativ inställning till kursen innan jag vet ens vad det riktigt kommer att handla om. Så vi får se.

Ska iväg på spanska lektionen vid halv 6, Hanna och jag har inte fått böckerna än men vi får väl klara oss på Hola!! under lektionens gång. Haha!! Hoppas det är rolig klass, så att det inte blir sån där jobbig stämning. Var ju på registrering i måndags och det kommer bli så att jag får läsa franskan på distans eftersom inte tillräckligt många hade anmälts sig. Lite synd, men det är väl bättre att ta det på distans än inget alls. Jag hoppas att det kommer gå bra iaf.

Jag har ju köpt en stegräknare också, igår hade jag den för första gången, kom nästan upp i 10 000 steg och då gjorde jag inget speciellt tyckte jag haha. Men idag är det lite färre, hittills är det 4005 steg, så igår rörde jag på mig mycket mer. Men det är inte försent än, tror jag ska ta en promenad bort till skolan där vi ska läsa spanska, ligger kanske 20 minuter härifrån. Ja tror faktiskt att ja ska göra det, ladda upp MP3 och röra på fötterna haha!!

Förändringar i köket..




Nu är barbordet borta och ett nytt köksbord är på plats. Blev inte det bord som jag hade tänkt från början men det blev bra ändå, känns ändå bra att man var lite ekonomsik. Igår hade jag tvättid, fyfan vikken idiot granne, tog hela tvättstugan hela dagen. Jag var så irreterad, ringde på hans dörr hur många gånger som helst men ingen öppnade. Pucko! Så nu måste jag vänta en hel vecka innan jag kan tvätta igen för det finns ingen ledig tid innan. Sjukt jobbigt!

Nu är min praktik över, så på tisdag börjar skolan. Men imorgon ska ja registrera mig till spanska steg 1 och franska steg 2. Ska bli riktigt skoj :)
Hittade jätte söta blommor idag med på IKEA, krukorna är egentligen ljusstakar haha.. men ja tyckte de passade fint ihop =P
Eller?

  

RSS 2.0