Hundkalas!!






























Tomhet, det enda jag kan känna är tomhet.


Godmorgon

Idag måste jag handla lite mat, plugga prefix och sufix till omtentan och börja med en annan hemtenta. Men sen hoppas jag också på att få möjlighet att gå ut och ta lite bilder med systemkameran och kanske ta en långpromenad, somsagt vi får se hur dagen blir.

Ska snart äta frukost iaf sen bär det nog av till mataffären.
Anmälde mig till kurser som börjar nu i vår igår, det blev  De nya massmedierna, digital bildbehandling och engelska A. Ska bli spännande, känner att jag behöver lite mer att göra än den utbildningen jag går nu. Lite mer roligt :P

Plugga lite_ladda kameran_promenad!!!


Fiiiikaaa


Bilder från utekvällen i fredags


Hundledig!!

Lördag idag, hundledig den här helgen. Känns så tyst och tomt i lägenheten utan dem små liven. Det var meningen att dem bara skulle vara borta från igår till idag, men dem ringde nyss och fråga om dem fick ha doggsen en natt till. Antar att dem smält för Saga och Bellas charm ;) Jag menar vem gör inte det. Gu vad ja saknar dem, riktig hönsmamma känner jag mig. Men imorgon får ja äntligen se sötnosarna igen, ska bli så kul. Längtar haha!!!

 





Sötnosar dem är!!

Igår blev det utekväll, helt okej ganska roligt blev det. Uppdaterar med lite bilder senare.

Hände några små missöden,

först välte jag och Hanna ner en ljusstake när vi skulle ta kort, sen så gick brandalarmet inne
 
på klubben vilket gjorde så att man fick springa ut och stå och frysa medan

brandbilarna kom och kunde konstaterar att det inte var någon

fara. Men den här lilla fejkbranden gjorde så att jag

förlorade men nyinköpta Cosmopolitan!!

Lite bitter!!






Wanted

FREDAG!
Då var det fredag igen. Haft omtenta idag, får se hur det gick kändes sådär. Jag och Ermina bestämde oss för att gå på bio, blev den nya filmen Wanted, skit bra film!! Ett måste att se för er som inte har gjort det redan, grymt bra!! Men vi höll på att gå in i fel salong hahaha så vi var alltså påväg in till en helt annan film, lyckat. Tur att vi insåg det tidigt nog, yrskaft vi är ibland.
Det är en härlig känsla med bio tycker jag, grymt att se en riktigt bra film på bio. Som ikväll!!!



Klockan börjar bli ganska mycket nu, har varit ute med doggsen på sista promenaden för idag så snart e det nog dags att sova. Imån blir det en fika med några nya vänner. Ska kolla hur dem har upplevt de två senaste veckorna haha!! Kul att se dem igen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0