Bröllopsduellen



Har nyss kommit hem från bio, jag gick faktiskt själv. Filmen var Bröllopsduellen. Efter tacobuffe på after work med några vänner så kändes det inte riktigt som jag var reda att åka hem. Två av mina kompisar skulle egentligen följt med på bio men dem ändrade sig. Tycker filmen var en väldigt passande film nu när livet inte är så perfekt. Fick skratta lite, man undrar om man själv kommer stå där en vacker dag i vit klänning?? Den tanken känns lite långt borta men drömmen finns ju alltid.

Ganska dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden men min strömkabel till min dator funkar inte, så jag väntar på att få hem en ny. Känns lite roligare att blogga då när man kan använda sig utav photoshop och andra bildredigerar program. Okej, det kanske inte är min enda andledning till varför jag inte har bloggat på ett tag. I kort så mår jag väl sådär och har inte haft så mycket ork till saker och ting än att bara vara. Jag har faktiskt sovit i 2 dagar och då menar jag inte sovit som vanligt utan mer 24 h i 2 dagar. Jag antar att man måste må så här ett tag för att kunna må bra igen.

Jag vet inte hur jag ska känna eller vara just nu. Det är som att leva lite i en dimma. Jag vet inte hur mitt liv kommer att se ut framöver, men vem vet det egentligen?? Det enda jag kan göra är att försöka ta dagen som den kommer och bara fokusera på det. Ibland är det bara lättare att säga att man mår bra och bara låta allt falla samman i ordet "bra". Bra är det ordet jag håller fast vid nu, det är det som känns bäst. Allt annat prat känns bara överflödigt och jobbigt. För egentligen vad finns det att prata om?? Jag orkar inte älta eller prata om det. Det är som det är och jag vill inte prata om det. Det blir nog lättare när skolan börjar på tisdag då har man något som tvingar upp en ur sängen iaf. Allt blir nog mer hanterbart och lättare allt eftersom, är det inte så man brukar säga?! 

Visst jag vet att det låter väldigt tragiskt att gå på bio själv men faktiskt var det ganska okej. Det passade mig just idag. Filmen var grym och jag rekommenderar den varmt vidare, ett måste att se enligt mig själv!!

Tiden går ...



Tiden går fort ibland, ibland har man så många funderingar och livet och framtiden. Det blir inte alltid som man tänkt det. Min tid i Frankrike i Nice var helt underbar och jag kan inte säga att önskan inte fortfarande finns att åka tillbaks dit en vacker dag, på något kontigt sätt kände jag mig hemma därborta :)
Hade tenta i kodning i torsdags, gick helt okej, satt i hela 5 timmar av 6 möjliga faktiskt. I vanliga fall brukar ja vara den som är först ut haha, vet inte om det är något positivt eller negativt!! Men jag tror jag klarade den. Har en ny tenta nu på fredag, medicinsk terminologi, jag håller tummarna för att jag klarar den nu. Orkar inte ha den kvarhängande för evigt!! Klarade VG i medicinsk engelska, de va ju bra!!



Usch jag skulle bara vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och sova tills allt känns roligt och bra igen. Om det ändå vore så enkelt??
Måste lista ut vad jag vill och vad jag ska göra framöver, okej jag har 5 månader kvar tills skolan är slut men det känns ändå inte som tillräckligt med tid. Vart ska ja jobba i sommar? Ska ja plugga vidare i höst? Ta ett år off med jobb och resa? Eller bara va...

Deprimerande..
Ibland känns allt så likgiltligt bara..
2009 har redan börjat ändra saker och ting, stora förändringar.


RSS 2.0